Forman

Forman som una empresa familiar que centrem la nostra activitat en la comercialització i distribució de folres a confeccionistes i majoristes de grans i petites empreses.

Especialistes en folres de polièster, a Forman fabriquem i distribuïm el nostre propi producte tèxtil tant en l’àmbit nacional com als mercats exteriors.

Actualment, disposem d’una amplia gamma d’articles i colors (més de 100 tons a plena disposició) destinats a la confecció de folres per a homes, dones i nens.

Els nostres productes

Textura en Punt

Teixit que permet perfeccionar l’interior de les peces ocultant les seves costures. Habitualment és utilitzat a l’hora de confeccionar peces de materials elàstics o de punt.

Textura en Plana

Teixit que impedeix la deformació de les teles contribuint així, en la confecció de peces més duradores.

Algunes aplicacions dels nostres folres

Folres per a vestits d’home

Folres per a vestits i faldilles

Folres per a decoració

Avantatges FORMAN:

Garantia de qualitat

Basem la nostra filosofia de treball en oferir els millors estàndards de qualitat pel que fa les matèries primeres dels nostres folres de polièster.

Transport

Els ports els realitzem personalment a totes les destinacions i disposem d’un transport gratuït a Barcelona i província. Per a altres destinacions, disposem d’una tarifa de preus.

Atenció al client

Oferim un tracte directe i personalitzat a tots els nostres clients, assessorant-los sempre que ho sol·licitin. Tanmateix, realitzem pressupostos sense compromis.