Qui som?

Forman som una empresa familiar que centrem la nostra activitat en la comercialització i distribució de folres a confeccionistas i majoristes de grans i petites empreses, des de l’any 1996.

En els nostres inicis, centràvem la nostra activitat empresarial en la distribució de folres de polièster per tota Catalunya. Amb el pas dels anys, vam començar a fabricar els nostres propis productes i a distribuir-los tant a nivell nacional com als mercats exteriors, entre ells Portugal.

A Terrassa, on es troben situades les nostres oficines, disposem d’una gran superfície de magatzem que ens permet tenir un estoc permanent de la nostra àmplia gamma d’articles i colors (més de 100 tons a plena disposició) destinats a la confecció de folres per a vestits d’home o de dona, folres per a faldilles, etc., així com també, folres per a la confecció de disfresses, per a la decoració d’escenaris, per a carruatges, etc.

Amb l’objectiu de respondre de forma eficaç i en el menor temps a les necessitats dels nostres clients, a Forman apostem pel tracte directe i personalitzat.

Per això disposem d’un equip de professionals, experts en el sector i atents a les exigències del mercat, capaços d’assessorar al client final en l’elecció d’aquell folre de polièster que millor s’adapti a la seva concepció original.

Empreses que han confiat en nosaltres

InditexInditex
MangoMango
NauloverNaulover
Toni FrancescToni Francesc
SiyuSiyu
AndamioAndamio
Rossan ModaRossan Moda

Demani’ns pressupost o mostra sense compromís.
Un dels nostres comercials es posarà en contacte amb vostè.

Nom

Empresa

Telèfon

E-mail

Missatge